![]() |
||
| Hlavní stránka | Diskuze | Hlášky učitelů | Plutanium CMS | ||
Diskuze - Moc korumpuje a absolutní moc korumpuje absolutněnovější příspěvky jsou výše Lepší přece není, takže takovou logicky ani nemůžu mít. Prostě už dlouho leží nepoužívaná, tak jsem si řekl, že třeba někoho ještě potěší.
![]() Grena, ber ji!
Zasláno 02. 01. 2011 - 17:50 | profil
No teď během zkouškovýho se žádný větší nekoná, kromě silvestra teda
![]() Proč se jí zbavuješ, máš lepší?
Zasláno 26. 12. 2010 - 22:24 | profil
Děti,
pamatujete si na naší společnou vodárnu, na kterou se nás kdysi pár lidí skládalo? Po těch letech, co je v mé správě, bych ji rád předal dál. Kdo se první přihlásí, ten je na řadě na dalších šest let. V kom asi vzbudí trochu trochu vzpomínek na naše naivní dětství, kdy jsme chodili kouřit na kravák většinou přepálenou dýmku přepchanou mátovým tabákem a náramně si to užívali? No dobrá, prostě bych se jí rád zbavil, leží tu už nějakou dobu nepoužívaná, a třeba by ji někdo rád probudil k životu, což? A podívá se sem vůbec někdy někdo? a nějaké setkáníčko se nechystá? Grena, ber ji!
Zasláno 25. 12. 2010 - 23:28 | profil
Ty seš MAGOR!!! To je fakt a ne výmysl.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elvis žije, ale psst, je to tajný
Zasláno 27. 03. 2009 - 21:41 | profil
Moc korumpuje a absolutní moc korumpuje absolutně !
Varování : Po vytvoření EU se chystají další unie - Americká, Africká a Asijská. Když lidé neudělají obrat (zatím většina lidstva proti tomuto nebezpečí nic nedělá) tak po těchto krocích přijde pouze 1 celosvětová vláda. Z historie na Zemi víme, že moc korumpuje, a absolutní moc korumpuje absolutně. Už v bibli Apokalypsa sv. Jana - je informace o tomto systému: „A (bestie) učiní, že všichni, malí i velcí, bohatí i chudí, svobodní i nevolníci, dostanou znamení na pravou ruku a na čelo. Aby nikdo nemohl kupovat ani prodávat, jenom ten, kdo má znamení nebo jméno bestie, nebo číslo jejího jména (666).“- čipy v těle. A tak bude jejich mysl a oni postupně rafinovaně ovládáni negativnimi entitami z temných světů ze současných 90% na 99,99%. Nápomocni jim k tomu jsou poskoci a loutky zde na Zemi, lidé se prozatím nebrání a sami strkají hlavu do oprátky - každý provádí volby, které mají své následky - odměnu nebo odplatu. Hitler proti tomu co se chystá na lidstvo byl neviňátko. Rozvíjejte pozitivní přístupy k životu a ne opačně – negativní – pekelné. Jaké, tady je máte: jas-nebe.cz. Tímto nikdo nemůže říci, já jsem přece nic nevěděl, nikdo mi přece nic neřekl. Jaký je váš názor na toto nebezpečí které je doopravdy reálné. Větší zodpovědnost má vláda,sdělovací prostředky, vědci, ale každý je zodpovědný sám za sebe. Součástí tohoto obludného systému jsou biometrické data v dokladech a nakonec čipy v tělech lidí, kdo schvaluje např. otisk prstu v občance (od 1.4.2009,a další se chystá) je zodpovědný za to co bude následovat.To je fakt a ne výmysl.
Zasláno 27. 03. 2009 - 19:28
|
||
| Legenda mezi třídními weby v ČR. Chci podobný web! Založeno na systému Plutanium. © 2012 |
||